Se avtal från flera konton samtidigt

Strukturen för Avtalsbevakning har varit att arbeta med ett engagemang och konto åt gången. Detta för att främst inte göra det oöverskådligt och rörigt, men också för att det ska minimera fel vid val av kategorier och motparter.

Det har dock kommit lite önskemål på att kunna se avtal från flera konton samtidigt och göra exporter så det går nu att göra. Det är endast avtalslistan som går att se, men all filtreringsfunktionalitet, sök och export till Excel finns tillgänglig som i den vanliga listan för endast ett konto.

Vid inloggning, om det finns flera konton upplagda, presenteras nu listan med kryssrutor bredvid varje konto. För att se avtal från flera konton, markerar man bara de konton som man vill se och klickar på knappen ”Visa avtal från flera konton”. Då presenteras en samlad lista med alla avtal man har behörighet till för de valda kontona.

För att arbeta mer detaljerat med dokument, motparter och avtal gör man som vanligt, klickar på kontonamnet för det konto som man vill arbeta med och får då tillgång till alla funktioner man har behörighet till.

Läs mer om Avtalsbevakning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *